Acte Cloenda del Curs 2016- 2017

El passat Dilluns 22 de Maig a les 13 h a la sala d'Actes del Cinema de la UAB, va tenir lloc l'Acte de Cloenda del curs 2016-2017 amb la tradicional entrega dels Premis del Concurs Bíblic de Catalunya per a Universitaris (enguany en la seva XVII edició) El guanyador del primer premi fou Jose Vicente Rodríguez Bellón del la Universitat Rei Don Juan Carlos de Madrid pel seu treball "¿Es posible una cultura sin Dios?"

XVII Concurs Bíblic de Catalunya per a Universitaris - Curs 2016-2017

Bases del concurs:

 

Fitxes d'inscripció:

Dinar Intereligiós del SAFOR UAB amb el CEA UAB

El passat divendre dia 16 de Desembre, el SAFOR UAB va celebrear, conjuntament amb el Col·lectiu d'Estudiants Àrabs  de la UAB (CEA UAB) el ja tradicional dinar intereligiós al Bar de la Cívica situat dins del Campus de la Universitat. Després del dinar vàrem tenir un café-tertúlia  on es va tractar sobreel paper de Maria i la dona dins la Bíblia i el Corà.

Saforteja, primera trobada

El dimecres 30 de novembre de 2016 va tenir lloc el primer saforteja, una nova iniciativa del safor uab per establir ponts de diàleg al campus.
En aquesta primera trobada, s'ha debatut sobre el diàleg interreligiós i s'han establert les bases del tradicional dinar interreligiós entre musulmans i cristians, que tindrà lloc el divendres 16 de desembre, a les 15 hores, al bar de la plaça cívica.
Aquest any el tema de deba serà la dona y, particularment, la figura de Maria.

Sortida a Barcelona. Trobada SAFOR UAB - UB

Dijous, 10 de Novembre del 2016

Amb  motiu de la Festa de la Universitat Autònoma de Barcelona, ans  vàrem  trobar  els estudiants del SABOR UAB, amb els del SAFOR UB, per gaudir  d’una visita al barri gòtic i a l’Església de Santa María del Mar. Ens va donar unes explicacions Jorge Ariza, va ser força interessant. Posteriorment, varem fer un berenar.

Vetlla de la Immaculada

Vetlla de la immaculada de la provincia eclesiàstica de barcelona, dimecres, 7 de desembre, a les 21:30 a la basílica de la Mercè.

XIII Mostra de Cinema Espiritual de Catalunya

Aquest proper dilluns dia 21 de Novembre i el  següent dilluns dia 28 a la UAB tindrà lloc la projecció de dues pel·lícules en el marc de la Mostra de Cinema Espiritual de Catalunya  que organitza la Direcció General d’Afers Religiosos de la Generalitat de Catalunya.